Info...

Camperplaats Leeuwarden gaat verbouwen!

Het camper seizoen van 2020 begon door de corona crisis langzaam, maar inmiddels zijn de meeste campers weer op de weg en zijn camper reizen ongekend populair. Dit is alleen al te zien aan de verkoopcijfers van campers. In juni werden er 84 procent meer nieuwe campers geregistreerd dan in de maand juni van 2019. Die populariteit merken wij bij Camperplaats Leeuwarden ook en daarom beginnen wij vanaf september met de aanleg van meer en ruimere plekken voor campers. De verbouwing gaat 7 september van start!

Mooie plekken aan het water.

Camperplaats Leeuwarden ligt in de wijk Zuiderburen aan een jachthaven. Een gedeelte van de haven wordt gedempt. Zo ontstaan er meer en ruimere plekken direct aan het water voor campers. Nu is er plek voor 12 campers, na de uitbreiding voor 18 campers. Eigenaar Margreet Dröge over drukte na de corona piek: “De eerste weken van de corona periode liepen bezoekersaantallen enorm achter, maar deze zomer hebben we een stijging van dertig procent bezoekers ten opzichte van vorig jaar.” Er komen meer plekken aan het water en de camperplaats wordt in het geheel groener. Ook zal de serviceplaats wordt vergroot. In het nieuwe seizoen is het mogelijk om vanaf de camperplaats een boot te huren. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om een eigen boot mee te nemen.

Friesland.

Dat de camperplaats behoefte heeft aan meer plek is niet verbazingwekkend. Dröge: Ook na 2018 weten toeristen Friesland te vinden. Deels te danken aan het feit dat het aantal corona besmettingen in Friesland mee viel, maar ook omdat Friesland veel te bieden heeft. Dröge, met een knipoog: “Een van onze gasten Ruud Touwen vertelde dat hij toch altijd het beeld had van stugge Friezen, inmiddels is hij daar op teruggekomen.” Met die constante stroom aan bezoekers, zijn er meer plekken dus u bent zeker welkom als het klaar is.

Tijdelijke sluiting.

De bouw gaat van start op maandag 7 september. Naar verwachting is de camperplaats 1 januari 2021 weer open.
Camperaars kunnen camperplaats Leeuwarden volgen op, Facebook https://www.facebook.com/camperplaatsleeuwarden/
en dit om op de hoogte te blijven van de bouwontwikkelingen.

 

Vragen over de verbouwing.

Mochten er vragen zijn over de verbouwing mail ons, de eigenaren dan gerust. Wij hopen jullie na de verbouwing weer te zien en weer te laten genieten van de stad Leeuwarden!

Bezoeken: 40

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren